fbpx
Annonce

Laporta: 'Barca er uskyldig i anklagerne'

FCBARCELONA.DK - 12.03.23

// Joan Laporta

Nu er der kommet en officiel reaktion fra præsident Joan Laporta efter at klubben er blevet tiltalt for korruption. I en udmelding henvendt til klubbens tilhængere forsikrer han om, at der ikke er hold i anklagerne.

Det er i en udmelding på Twitter at Joan Laporta kommer med sin første kommentar, efter at den spanske statsanklager i forgårs tiltalte FC Barcelona for korruption og køb af dommerhjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Culers, I kan tage det roligt. Barca er uskyldig i det man anklager os for og vi er ofre for en æreskrænkende kampagne, som snart alle deltager i. Det er ingen overraskelse. Vi vil forsvare Barca og bevise klubbens uskyld. Det er der mange der kommer til at indse' skriver han.

Formuleringen "som snart alle deltager i", kan næste kun være en stikpille til Real Madrid, der i dag på et ekstraordinært bestyrelsesmøde har udsendt en officiel kommentar, hvor de omtaler anklagerne som om de nærmest er en kendsgerning der allerede er blevet bevist. Samtidig melder Real Madrid sig klar til medvirke i sagen mod Barca, hvis dommeren mener madrilenerne har været udsat for dommersnyd. Den udmelding er ikke faldet i god jord hos Laporta.

Der er næppe tvivl om, at sagen om den påståede korruption kommer til at køre rigtig længe mens den undersøges og statsanklageren tager stilling til, om beviserne er stærke nok til en retssag.



.:FORSIDE:.