fbpx

Laporta: ’Espai Barça er essentielt for klubben'

Simon Arun Vrábel - 10.11.23

 


Joan Laporta deltog tidligere på ugen i Smart City Expo World Congress, som afholdes i Barcelona, og her talte Barcas præsident om det nye storslåede projekt, Espai Barça, som han understreger er afgørende for klubben.

Alt imens Barca i denne sæson må spille holdets hjemmekampe i de uvante og mere ydmyge omgivelser på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuïc bjerget, så er byggeriet med det nye Spotify Camp Nou og det omkringliggende område, det såkaldte Espai Barça, i fuld gang. Tidligere på ugen deltog Barcas præsident, Joan Laporta, i en kongres hvor han kommenterede det gigantiske byggeprojekt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Barca er den mest succesfulde fodboldklub i verden, og Espai Barça er essentielt til at fastholde Barcelonas position i toppen indenfor sportsverdenen. Projektet er klubbens fundamentale grundsten i den økonomiske genoprejsning og fremtidige indtjening. Espai Barça er et vigtigt projekt, for det bliver verdens bedste indenfor både sport og underholdning, for vi har investeret 1.500 mio. euro og bygger et stadion med 350.000 m2 tag, på en central lokation i en by som Barcelona’, fortalte en stolt Joan Laporta ifølge avisen Marca.

Hvis alt går som planlagt, kan Barca vende tilbage til Camp Nou om et år, imens det nye stadion først forventes at være helt færdigbygget i sommeren 2026.// Espai Barca // Joan Laporta
.:FORSIDE:.