fbpx

Laporta: 'Vi må godt drømme om Champions League'

FCBARCELONA.DK - 22.03.24

// Joan Laporta

Selvom Barca halter noget efter i La Liga og vejen til Champions League finalen synes svær, har præsident Laporta ikke mistet håbet om succes denne sæson. Han er overbevist om, at holdet har styrken til at triumfere.

'Vi er stadig med i ligaen og i Champions League og jeg er ikke den eneste der tror på det. Vi er mange. I fodbold er det vigtigt, at du tror på dine muligheder og at det arbejde du udfører, vil give frugt' udtaler han i et interview med avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Der er intet der er let i fodbold, men vi har et niveau der heldigvis betyder, at vi ikke skal opgive vores mål midt på sæsonen. Alle os der har været med i mange år ved, at en sæson er meget lang' fortsætter han.

'Man skal lade os arbejde videre i fred, for vi kommer til at kæmpe for at vinde. I sidste ende kan vi både vinde og tabe, men i det mindste vil vi have oplevet nogle gode stunder i Barcas historie. Vi er i kvartfinalen i Champions League og håber at komme i semifinalen. Vi må godt drømme om Champions League' lyder det fra Laporta.

Heller ikke i ligaen har han opgivet at vinde. 'Vi er stadig med. Vi er otte point efter Real Madrid, der endnu ikke har snublet, men vi kaster ikke håndklædet i ringen og det er derfor, at vi nu ligger på andenpladsen. Vi er i en position, hvor vi kan jagte førerholdet' afslutter klubpræsidenten optimistisk.

laporta6F

.:FORSIDE:.