fbpx
Annonce

Avis: Præsident Laporta vil hente Håland i 2026

FCBARCELONA.DK - 27.03.24

// Joan Laporta // Erling Haaland

Som tingene ser ud lige nu, kan Barca kun drømme om, at hente de største profiler til klubben, men præsident Laporta tænker langsigtet og han skulle angiveligt have talt med Erling Hålands far om et skifte til 2026.

Ifølge avisen Sport blev Erling Haalands far set i det centrale Barcelona i dag og det har straks skabt opmærksomhed. Spekulationerne går på, om Alf-Inge Håland benyttede besøget i den catalanske hovedstad til at mødes med Laporta, hvilket ikke ville være første gang.

Inden Håland valgte at skifte til Manchester City, var hans far både til møde i Barcelona og hos Real Madrid, for at sondere terrænet for en aftale. Det var første gang at han mødtes med Laporta.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca-præsidenten drømmer angiveligt om, at skabe en duel som man så det med Leo Messi og Cristiano Ronaldo, men denne gang med Erling Håland og Kylian Mbappé, der rygtes til Madrid. Håbet er, at man til 2026 kan friste den norske angriber med en kontrakt samtidig med, at Spotify Camp Nou står helt færdigt med plads til 105.000 tilskuere. Det vil på det tidspunkt være den flotteste fodboldscene i Europa.

Den 23-årige Hålands kontrakt med City løber til 2027, men da der i 2026 kun vil restere et år af aftalen, vil prisen på nordmanden automatisk falde. Til den tid vil han være 26 år og dermed i sin bedste fodboldalder som angriber.

2026 falder også sammen med udløbet af Laportas præsidentperiode og det vil være en fantastisk afslutning, hvis han kan hente Håland til klubben. Det vil dog kræve en væsentlig forbedring af klubbens økonomi, noget der de seneste år er arbejdet hårdt på.

haaland1F.:FORSIDE:.