fbpx
Annonce

Marcelino: 'Barca er ikke på deres højeste niveau'

Peter Vyff - 27.01.24

 


Barca skal senere i aften forsøge at rejse sig efter nederlaget i onsdags til Athletic Club. Catalanerne har dog fortsat store spillemæssige problemer, og det har Villarreal, og træneren Marcelino, tænkt sig at udnytte.

Det er efterhånden 38 dage siden, at Barca har spillet på Estadi Olímpic, og hele holdet håber med sikkerhed på at hente årets første sejr på hjemmebane. Catalanerne er samtidig pisket til sejr, hvis det mesterskabet fortsat skal være indenfor rækkevidde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Villarreal har dog tænkt sig at gøre alt hvad de kan, for at spolere Barcas aften, og udnytte, at hjemmeholdet i en lang periode har spillet under niveau. Det understregede gæsternes træner, Marcelino, også i går, da han deltog i pressemøde forud for kampen.

Spanieren kom først spurgt ind til Barcas nuværende form. 'Det er et hold, som kun har tabt to kampe, og som altid scorer mål. De har dog lukket en del mål ind, og det faktum skal vi forsøge at udnytte. Barca er ikke på deres højeste niveau, men jeg forventer stadig en svær kamp' sagde Villarreal-træneren.

Marcelino blev efterfølgende spurgt til, hvilken Barca-spiller han frygtede mest. 'Jeg frygter ikke en enkelt person, for de har masser af spillere på topniveau. Især i angrebet, hvor de har flere alternativer, og de kan skifte ud, hvis den ene ikke præsterer. Vi skal stå stærkt i forsvaret, og være effektive i deres straffesparksfelt' svarede cheftræneren.

Spanieren kom til sidst ind på hele diskussionen om VAR i Spanien, efter polemikken efter kampen mellem Real Madrid og Almeria. 'Jeg er meget respektfuld omkring dommerne. VAR kom for yde retfærdighed, og som et rådgivende element, ikke et afgørende element. Jeg synes ikke der er tale om falsk konkurrence, og jeg håber ikke at dommerne bliver et taleemne i resten af sæsonen' afsluttede Marcelino.



// Villarreal
.:FORSIDE:.