fbpx

Marco Asensio meldes tættere på et skifte til Barca

Simon Arun Vrábel - 23.01.23

// Marco Asensio

Marco Asensio har længe været rygtet til Barca når hans kontrakt med Real Madrid udløber til sommer og de seneste meldinger fra de catalanske medier indikerer, at et forstående skifte er rykket endnu tættere på.

Det vil i den grad været et opsigtsvækkende skifte hvis Marco Asensio skifter den nuværende hjemmebane på Santiago Bernabéu ud med Spotify Camp Nou, men ikke desto mindre så ser det mere og mere sandsynligt ud. De catalanske medier fortæller nemlig om en række forhold som indikerer at et skifte rykker tættere på.

Da Asensios kontrakt med Real Madrid står til udløb til sommer er spanieren fri til at forhandle med andre klubber og avisen Sport fortæller, at meget tyder på, at Asensio er interesseret i at lytte til andre tilbud, for den offensive midtbanespiller har nemlig skiftet agent for ganske nylig. I stedet for sin mangeårige agent, Horacio Gaggioli, har Asensio nu hyret Jorge Mendes og det har vakt opsigt i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er nemlig ingen hemmelighed at Mendes og Barca-præsidenten, Joan Laporta, har et tæt forhold til hinanden og det vil derfor gøre et potentielt skifte en hel del lettere at få forhandlet igennem. Selvom Jorge Mendes også har gode relationer til en lang række Premier League-klubber så er relationen til Laporta og Barca den stærkeste.

At Asensio er klar til at lytte på bud fra andre klubber bliver også bekræftet af, at Asensio har angiveligt afvist Real Madrids seneste kontraktudspil. Præsident Florentino Pérez skulle nemlig have præsenteret Asensio for et kontraktudspil, som meget hurtigt blev afvist og derfor er kommunikationen imellem klubben og midtbanespilleren for en stund sat på pause. Samtidig har Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, ikke benyttet Asensio hyppigt i denne sæson, hvilket også er med til at puste til rygterne om en skilsmisse imellem de to parter.

Marco Asensio har i alt optrådt 257 gange for Real Madrid men i denne sæson er det kun blevet til 735 minutter fordelt på 22 kampe og det kan den 27-årige offensiv spiller ikke være tilfreds med..:FORSIDE:.