fbpx
Annonce

Officielt: Dembélé har pådraget sig ny lårskade!

FCBARCELONA.DK - 06.12.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Så er den gal med Ousmane Dembélé igen! Barcas læger har meldt ud, at den franske angriber har pådraget sig en skade i højre lår. Der er tale om en forstrækning og det er uvist, hvor lang pause der venter angriberen.

Så gik den ikke længere med den skrøbelige Ousmane Dembélé, der har haft en massiv skadeshistorik siden skiftet til Barca i 2017. Det har især været hans lårmuskler den har været gal med og det netop det ene lår der nu igen giver problemer.

Klubbens læger melder om en forstrækning i højre baglår, en skade som franskmanden pådrog sig i kampen i går mod Cádiz. Her kom Dembélé på banen fra anden halvlegs start og spillede kampen til ende, umiddelbart uden problemer.

Efterfølgende må Dembélé dog har følt noget ubehag, for her til formiddag blev hans højre lår undersøgt. Diagnosen lyder på altså en forstrækning.

Som altid holder Barcas læger kortene tæt til kroppen med hensyn til at vurdere hvor lang pause der venter. De kommer med den velkendte melding om, at udviklingen vil afgøre hvornår han kan spille.

En forstrækning behøver ikke være langvarig, men med Dembélés skadeshistorik in mente, tager man næppe nogle chancer i Barcelona. Derfor må der forventes at gå nogle uger, før man igen ser Dembélé i aktion.

Nyheden om skaden er skidt nyt for Ronald Koeman, for i forvejen sidder Ansu Fati ude i lang tid med en knæskade.

.:FORSIDE:.