fbpx
Annonce

Piqué: 'Har altid drømt om at blive Barca-præsident'

Anders Lang Jensen - 01.12.20

© Getty Images
// Gerard Piqué

Gerard Piqué har i flere tilfælde gået forrest som spiller både på og udenfor banen og anses af mange som en særdeles intelligent mand og mulig fremtidig præsident på Camp Nou. Et job som Piqué selv har en drøm om.

Der skal afholdes præsidentvalg i Barca til januar måned, hvor en ny bestyrelse skal findes for fremtidens Barca. Selvom det naturligvis ikke bliver med Gerard Piqué som kandidat denne gang, kan forsvarsspilleren godt se sig selv i rollen en gang i fremtiden.

’Jeg kan godt forestille mig at være præsident en dag. Ikke til de kommende valg fordi det kan jeg ikke. Når man stadig er aktiv spiller, kan man ikke stille op, men man ved aldrig, hvad der kan ske i fremtiden. Jeg er kæmpe Barca-fan, som alle ved’, siger Piqué i et interview med avisen Marca.

’Jeg vil gerne hjælpe klubben, som jeg elsker, på den bedste måde – og det betyder at være bedst muligt forberedt på at være præsident, hvis jeg en dag mener, jeg kan bidrage. Hvis jeg ikke kan bidrage, vil jeg ikke byde mig til. Det er noget, jeg beslutter i fremtiden. Det er en drøm, jeg altid har haft, men jeg ved ikke, om det vil ske i fremtiden’, slutter Piqué.

.:FORSIDE:.