fbpx
Annonce

Piqué: 'Tilhængerne ønsker at kende sandheden'

FCBARCELONA.DK - 05.03.24

// Gerard Piqué

Gerard Piqué ser ikke lyst på situationen i Barca lige nu og han mener at klubbens fans har krav på at kende den aktuelle situation, i stedet for at ledelsen skaber forhåbninger om store triumfer, når der ingen penge er.

'Barcas tilhængere ønsker at kende sandheden og tage den derfra. Man skal sige tingene som de er. Man kan ikke sige at man vil vinde Champions League og så ikke have en eneste euro til at kunne spille med. Jeg kender ikke klubbens præcise situation lige nu, men det ser ikke godt ud, og jeg tror at tilhængerne ønsker at høre sandheden. Hvis man sagde - hør, vi har ingen penge og i de næste to eller tre år, trækker vi på La Masia..' indledte Piqué til Ibai Llanos på Twitch.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hvis klubben ingen penge har, hvad kan man så gøre? Købe Haaland? Hvordan skal det kunne lade sig gøre? Jeg siger det ikke på grund af rygterne. Jeg kunne også sige Mbappé. Man skal sige tingene som de er, for medlemmerne har altid bakket op gennem historien' fortsatte Barca-legenden.

'Beskeden burde være, at vi tror på spillerne fra La Masia, der er gode og meget talentfulde. Ud fra det kan vi begynde kampen for at vinde La Liga' afsluttede han.

pique51F

.:FORSIDE:.