fbpx
Annonce

Gerard Piqué melder ud, at han vil være træner

FCBARCELONA.DK - 10.01.24

// Gerard Piqué

Det er lidt mere end et år siden, at Gerard Piqué uventet lagde støvlerne på hylden midt på sæsonen. Nu er han kommet med en udmelding hvor han fortæller, at han savner fodbolden og nu går trænervejen.

Piqué begyndte langsomt at ryge ud på bænken i sidste sæson og det fik ham til, at indstille karrieren i november måned 2022. Han sagde dengang, at han ikke længere følte at holdet havde brug for ham på samme måde og at det derfor var bedst at stoppe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Siden har Piqué haft gang i flere forskellige aktiviteter, hvor ejerskabet af Andorra FC og etableringen af turneringen Kings League har fyldt mest. Derudover har catalaneren været gennem en svær skilsmisse fra popikonet Shakira.

I går kom der så en uventet melding fra Piqué på mediet X. 'Det er et nyt år og efter at have tænkt grundigt over det, har jeg besluttet at vende tilbage til fodbolden. Jeg savner det meget. Denne gang bliver det ikke som spiller. Det bliver som træner. Jeg vil komme med flere detaljer i slutningen af ugen' skriver han.

Nu venter alle så spændt på, om Piqué allerede har et trænerjob på hånden. Intet tyder på at han vil overtage trænerjobbet i Andorra, eller at han bliver en del af Xavis trænerteam i Barca..:FORSIDE:.