fbpx

Piqué: 'Ingen er bedre end Xavi til at vende tingene'

FCBARCELONA.DK - 09.11.23

// Gerard Piqué

Gerard Piqué tvivler ikke på, at Xavi er den rette mand på trænerposten hos Barca, selvom holdet ikke har spillet godt et stykke tid. Samtidig afslører Piqué, at han ikke har talt med Xavi i det seneste år.

Det er ved at være et år siden at Gerard Piqué valgte at stoppe karrieren midt på sæsonen, et år efter at Xavi var kommet til som træner. De to delte mange store øjeblikke som spillere i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Piqué følger stadig sin klub og han forstår ikke, at nogle kan tvivle som Xavi som Barca-træner. 'Der er brug for tålmodighed i alle projekter. Så længe der er løsninger, skal man være tålmodig. Xavi er fra klubben og han er vokset op med denne måde at spille på. Lige nu er der ingen bedre end ham til at vende tingene og spille bedre' udtalte han i går i et interview med radiostationen RAC1.

'I Barca er det ikke nok at vinde. Man skal også spille godt. Det er vores måde at se fodbold på og vores kultur. Sådan skal det fortsætte, men det skaber et ekstra pres på træneren og på spillerne' fortsatte han.

Piqué kom med sit bud på, hvorfor holdet ikke er så stabilt. 'Det er godt at der både er unge og erfarne spillere, men måske de unge spillere har brug for mere erfaring, for det er ikke længe siden de spillede for andetholdet. Det er meget svært at toppræstere når man er så ung' sagde han.

Til afslørede Piqué, at han ikke har talt med Xavi meget længe. 'Jeg har ikke talt med Xavi siden jeg stoppede. Jeg har derimod talt med Laporta ved flere lejligheder' afsluttede han..:FORSIDE:.