fbpx

Polsk landstræner melder Lewandowski skadet

FCBARCELONA.DK - 15.10.24

 


Helt uventet var Robert Lewandowski ikke med i startopstillingen i aftenens kamp mod Kroatien. Den polske landstræner oplyste inden startfløjtet, at Barca-angriberen pådrog sig en mindre skade under opvarmningen.

Måske der er dårlige nyheder på vej til Barcelona, for Lewandowski måtte i sidste øjeblik sætte sig ud på bænken, i stedet for at starte på banen i nøglekampen mod Kroatien i Nations League. Polakken er både anfører og sit holds største profil, så når han ikke starter inde, skyldes det noget ekstraordinært.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Robert har en mindre skade' lød det kortfattet fra landstræner Michal Probierz kort inden startfløjtet. Det fortæller avisen Mundo Deportivo. Hvad skaden konkret består i eller hvordan Lewandowski har det, er endnu uvist.

Situationen skaber naturligt bekymring i Barcelona inden det svære program med Sevilla, Bayern München og Real Madrid. Her vil det være et kæmpe handicap at skulle undvære holdets suveræne topscorer.

Derfor ventes der spændt på nyt om Lewandowski, der med garanti vil blive undersøgt når han returnerer til Barcelona i morgen.

lewandowski8F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.