Raphinha: 'Det er tre meget vigtige point'

Peter Vyff - 31.03.24

Barca hentede i går tre vigtige point mod Las Palmas, da Raphinha afgjorde kampen med et flot hovedstødsmål. Brasilianerens glæde var derfor heller ikke til at tage fejl af, da han efter kampen stillede op til interview.

Det lykkedes i går Barca at mindske hullet til Real Madrid, da holdet på hjemmebane slog Las Palmas med 1-0. Sejren kom i hus midt i anden halvleg, da João Félix fandt Raphinha dybt inde i feltet, og brasilianerens scoring betyder, at afstanden nu er på fem point til madrilenerne, der dog har en kamp i hånden.

FCBSHOP art

Vigtigheden af sejren var tydelig at se på spillerne efter kampen, og det understregede Raphinha også efter kampen til avisen Mundo Deportivo. 'Det var tre vigtige point, og de kan vise sig ekstremt betydningsfulde til slut i sæsonen. Vi vil kæmpe til det sidste, og vi giver ikke op før ligaen er afgjort' sagde kantspilleren.

Brasilianeren kom også ind på kampen, hvor han kommenterede det underkendte mål i første halvleg. 'Det var en meget svær kamp for os, og vi vidste at Las Palmas er en svær modstander. Målet måtte dog komme til sidst, selvom jeg mener at min første scoring burde have talt. Det vigtigste er dog sejren, og det giver os en masse selvtillid' forklarede Raphinha.

Kantspilleren blev til sidst også spurgt til, hvorvidt Xavis opsigelse har haft indflydese på holdets forbedrede indsats. 'Det har intet med hinanden at gøre. Vi har talt meget om, hvad vi skulle gøre anderledes for at vinde vores kampe, og det er vi lykkedes med' afsluttede matchvinderen.