fbpx

Raphinha: 'Min bedste periode siden jeg kom hertil'

FCBARCELONA.DK - 14.09.24

 


Både Raphinha og Barca har fået en fantastisk start på denne sæson, hvor han har været blandt de bedste på holdet. I et interview glæder han sig over successen, men understreger også, at sæsonen kun lige er begyndt.

Det er avisen Marca der bringer interviewet med Raphinha. Her er hvad han sagde:

Den flotte sæsonstart:
'Jeg er i min bedste periode siden jeg kom hertil, men jeg føler at der er stadig er masse jeg kan forbedre. Jeg kan hjælpe holdet endnu mere med den forbedring der er mulig'.

Holdets start med fire sejre:
'Jeg synes det ser godt ud. Når du vinder de første fire kampe, bliver tingene meget lettere. Jeg ved godt at tilhængerne er meget glade, men vi ved alle, at sæsonen kun lige er gået i gang. De fire kampe er overstået og nu skal vi tænke på det der kommer, der er kampen mod Girona. Holdet er meget fokuseret og vi tror på, at vi udføre mange gode ting'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hattrick mod Valladolid:
'Vores bedste kamp indtil nu var mod Valladolid. Hvis vi begik nogle fejl, var det meget få. Jeg er meget glad for mit hattrick, der var det første i min professionelle karriere. Jeg elsker at score og lave oplæg, men det vigtigste er holdets sejr'.

Kræver Flick noget nyt af Raphinha:
'Rent individuelt kræver han ikke noget specielt. Det tror jeg ikke han gør af nogen. Han ønsker vi spiller som et hold, at når vi angriber, så angriber alle og når vi presser, gør alle det også. Det samme når vi forsvarer os. Kun på den måde kan vi vinde kampene'.

Årsagen til Raphinhas succes:
'Vi arbejder meget hårdt fysisk, så vi ikke føler så meget træthed i kampene. Jeg vidste, at hvis jeg skulle spille, skulle jeg hurtigst muligt tilpasse mig trænerens idéer'.

Valgt blandt holdets fire anførere:
'At være anfører giver dig lidt ekstra. Robert kunne også være det, og også Jules. Der er mange der kunne være anførere. Jeg er meget glad for valget. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg forventede at blive en af de fire kaptajner'.

Tilgangen af Dani Olmo:
'Dani bidrager med rigtig meget. Han har allerede vist, hvorfor Barca ønskede at købe ham. Han kom for at hjælpe holdet og vi andre kan hjælpe ham med at falde til'.

Ekstra pres på spillerne i Barca:
'Når du kommer til en klub som Barca, skal du være klar til, at spille med om alt, Champions League, ligaen, Supercuppen og pokalen. Hvis du tager hertil uden troen på at vinde, er du det forkerte sted'.

raphinha10F

// Raphinha
.:FORSIDE:.