fbpx

Spænding om AC snart kan træne med igen

FCBARCELONA.DK - 26.03.24

 


Andreas Christensen måtte melde fra til de danske landskampe grundet problemer med en arkillessene og spørgsmålet er, hvornår han er i stand til at træne med igen, for klubben er helt tavs om danskerens tilstand.

Det var under opvarmningen til opgøret mod Atlético Madrid for lidt over en uge siden, at AC måtte melde fra til kampen, selvom Xavi en time forinden havde givet ham den ventede plads i startopstillingen.

Efter kampen nedtonede Xavi skadens alvor, men et par dage senere lød landstræner Kasper Hjulmand mere bekymret, for han talte om langvarige og tilbagevendende problemer for forsvarsspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


De tilbageblevne spillere i Barcelona har kunne nyde nogle fridage under landskampspausen, men i går kaldte Xavi på ny til træning og her var Andreas Christensen ikke med. Dermed må det kunne konkluderes, at danskeren endnu ikke er kommet sig over problemerne.

Det bliver derfor spændende om AC viser sig til træningen de næste par dage. Gør han ikke det, ligner det et afbud til lørdagens hjemmekamp mod Las Palmas. Her kunne Xavi godt finde på at spare AC, så han kan blive 100% klar til den første Champions League kvartfinale mod PSG onsdag den 10. april.

Barca har ingen kamp i weekenden den 6.-7. april, der er helliget finalen i Copa del Rey mellem Athletic Club Bilbao og Mallorca.

ac28F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.