fbpx

Ter Stegen holdt buret rent i tysk storsejr

FCBARCELONA.DK - 08.09.24

 


Marc-André ter Stegen fik en god start i sin nye rolle som førstekeeper hos Tyskland, efter at Manuel Neuer er stoppet på landsholdet. I gårsdagens Nations League kamp mod Ungarn, holdt han buret rent i 5-0 sejren.

Ter Stegen har endelig fået opfyldt sin ambition om at være førstevalget hos Tyskland, efter at han i en årrække har stået i skyggen af Manuel Neuer, der spillede alle minutter ved sommerens EM.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går mod Ungarn var det så Ter Stegen der tog plads mellem stængerne, da Tyskland tog hul på Nations League med hjemmekampen mod Ungarn.

Selvom Ungarn lagde optimistisk ud, stod det hurtigt klar, at de var overmatchet og de kunne være glade for, kun at være bagud med 1-0 ved pausen. I anden halvleg gik det stærkt med fire tyske scoringer og dermed en klar sejr.

Ter Stegen havde mest at lave i første halvleg, men uden at for alvor skulle anstrenge sig. Anden halvleg var mere rolig for ham mod et Ungarns mandskab, der havde nok at gøre med at forsvare sig.

Dermed holdt Ter Stegen buret rent i sin første kamp som erklæret førstekeeper. Hans næste opgave bliver på tirsdag, hvor Tyskland møder Holland på udebane.

terstegen7F

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.