fbpx

Video: Ansu Fati scorede sit første mål for Brighton

Markus Johannessen - 30.09.23

© Getty Images
// Ansu Fati

Ansu Fati kom lørdag eftermiddag på måltavlen for første gang i Premier League, da han scorede for Brighton efter 50 minutter af kampen mod Aston Villa. Lige lidt hjalp det dog, da den resterende trup blev kørt over af Unai Emerys mandskab. 

Der var ikke meget at juble over for Brightons vedkommende, da den sydengelske klub led en afklapsning på 6-1 til hjemmeholdet på Villa Park. På trods af en kæmpe niveauforskel i dagens opgør, formåede Ansu Fati dog at bryde igennem Aston Villas defensiv og sende bolden i nettet i starten af anden halvleg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den unge La Masia-skabte angriber er kommet til Premier League for at vokse som spiller og viste gode takter i dag på trods af et bemærkelsesværdigt nederlag. Fati startede på bænken, men blev sendt på banen efter pausen.

Den 20-årige kantspiller fandt netmaskerne for første gang for Brighton fem minutter efter han blev skiftet ind og fortsatte med at være indblandet i nogle farlige angrebssituationer. Ansu Fati formåede dog også at lade frustrationerne tage over i 72. minut, hvilket kostede ham et gult kort, men alt i alt var det et positivt indhop i en forfærdelig kamp for Brighton.

Se alle målene for Aston Villas sejr på 6-1 over Brighton inklusiv Ansu Fatis scoring herunder:

.:FORSIDE:.