fbpx
Annonce

Bojan: ’Ansu Fatis beslutning om Brighton var rigtig’

Simon Arun Vrábel - 03.11.23

// Bojan // Ansu Fati

I forbindelse med Bojan’s lancering af en ny dokumentar, hvor han fortæller om sit liv som Barca-spiller, har den tidligere angriber givet interview til avisen Mundo Deportivo, hvor han giver sit syn på den udlejede Ansu Fati.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da nyheden landede om, at Ansu Fati skulle udlejes til Brighton & Hove Albion, men ifølge Bojan, som har ansvaret for Barcas udlejede spillere, så har holdets tidligere 10’er truffet det helt rette valg.

Artiklen fortsætter under annoncen


I disse dage forsøger den tidligere Barca-angriber, Bojan Krkic at promovere sin nye dokumentar ”Bojan, beyond the smile”, hvor han sætter fokus på bagsiden af medaljen i sin hårde kamp om at slå igennem på Barcas førstehold. I den forbindelse har Mundo Deportivo sat den tidligere angriber stævne til et interview, hvor han kommenterer Anus Fatis udlejning til Brighton.

’Jeg mener, at Ansu Fati har truffet en rigtig god beslutning ved at rejse til Brighton. Det er et hold, som spiller rigtig god fodbold i én af verdens bedste ligaer. Jeg kom tilbage fra England forleden, og det var med en rigtig positiv fornemmelse, for det er et hold som spiller rigtig god fodbold, og det som gjorde mig gladest var, at Ansu Fati er i gode hænder. Hans træner tænker fodbold ligesom vi gør, med tanke på unge spillere og talenter. Det er et godt sted for Ansu at udvikle sig, og hans træner har stor tiltro til ham. Der venter en spændende sæson for Ansu Fati’, kom det fra Barcas ansvarlige for klubbens udlejede spillere.

Brighton ligger i skrivende stund på en 7. plads i den engelske Premier League, to point foran Manchester United. Ansu Fati har indtil videre spillet 437 minutter fordelt på 10 kampe og med tre mål til følge..:FORSIDE:.