fbpx
Annonce

Almería bør ikke give Barca problemer på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 05.11.22

// Almeria

I aften tager Barca imod Almería, et opgør der klart står i skyggen af, at det bliver Piqués sidste kamp hjemme på Spotify Camp Nou. Oprykkerne ligger på en fin 13. plads i ligaen, men har kun hentet et enkelt point på udebane.

Der bør aldrig opstå tvivl om udfaldet af aftenens opgør på Spotify Camp Nou, for Barca er storfavoritter til sejren mod de andalusiske oprykkere, der er tilbage i La Liga efter syv sæsoners fravær.

Almería har ganske vist fået en godkendt start på ligaen med en øjeblikkelig 13. plads, men næsten alle deres point er hentet på eget græs. På udebane har holdet tabt fem kampe og spillet en enkelt uafgjort, hvilket var mod Elche tilbage i august måned. Ikke en eneste sejr har de leveret på udebane.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Modsat har Barca vundet fem ud af seks hjemmekampe og kun spillet en enkelt uafgjort, hvilket var mod Rayo Vallecano i starten af sæson. Statistikken er altså klart på Barcas side.

Samtidig vil det også virke som en ekstra motivation, at give Piqué en sejr i afskedsgave hjemme foran egne fans. Holdkammeraterne vil gør alt for, at det bliver en perfekt afsked for klublegenden.

Derudover handler det for Barca om at fastholde presset på Real Madrid, der inden weekendens kampe fører med blot et enkelt point foran Barca. De hvide skal mandag på en kompliceret opgave ude mod lokalrivalerne fra Rayo Vallecano, så en sejr til Barca i aften vil lægge pres på de hvide.

Kampen mod Almería spilles i aften kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.