fbpx

Andreas Christensens indsats fremhæves af pressen

FCBARCELONA.DK - 01.01.23

// Andreas Christensen // Espanyol

Barcas spillere hang med hovedet efter det skuffende 1-1 resultat mod Espanyol i går. Danske Andreas Christensen kan dog finde lidt trøst i, at han fremhæves som en af de bedste på Barcas hold i lokalderbyet.

Andreas Christensen lagde ud i lørdagens kamp med at lave en fejl, der kunne være blevet kostbar, men derfra leverede den danske forsvarsspiller en solid præstation, hvilket også bemærkes af de catalanske medier.

Da Barca kom foran med 1-0 tidligt i kampen, var det Andreas Christesen der stod for oplægget til Marcos Alonsos mål. Senere i kampen kunne danskeren være blevet matchvinder med et hovedstød, som Espanyols målmand reddede på selve stregen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Andreas Christensen spillede en komplet kamp, både i forsvaret og i angrebet, selvom Joselu skabte problemer i hovedspillet. Den danske centrale forsvarsspiller lagde op til Marcos Alonso hovedstødsmål til 1-0 efter en hjørnespark og han havde fortjent en 2-1 scoring på et fantastisk hovedstød, hvor Alvaro Fernández reddede på stregen med en flot redning. Han førte bolden godt frem i opspillet og var forudseende i det defensive spil. Han kunne intet gøre ved 1-1 udligningen på straffe' skriver avisen Mundo Deportivo.

Avisen Sport følger i samme spor. 'Han begyndte lidt tvivlsomt, men kom godt tilbage som tiden gik. Danskeren spillede seriøst i forsvaret og lagde desuden op til Marcos Alonsos mål på hovedstød. Han kunne have scoret Barca andet mål på et formidabelt hovedstød, men Espanyols målmand var utrolig' skriver de.

Andreas Christensen spillede samtlige 90 minutter af kampen og alt tyder på genvalg, når Barca om en uge gæster Atlético Madrid. Mere tvivlsomt er det om danskeren starter inde på onsdag i pokalkampen mod Intercity, hvor Xavi ventes at spare flere af sine stamspillere, som Christensen ser ud til at være i blandt..:FORSIDE:.