Ansu Fati nomineret til månedens spiller i La Liga

Jacob Møller Nielsen - 01.10.20

// Ansu Fati

La Liga har netop offentliggjort månedens kandidater til La Ligas bedste spiller i september, og her er Ansu Fati med på listen efter en fremragende præstation i 4-0 sejren mod Villarreal.

Med blot 69 spillede minutter på kontoen i denne sæson er det lykkes for 17-årige Ansu Fati at komme på listen over månedens bedste spiller i La Liga for september. Det er kendsgerningen efter La Liga onsdag eftermiddag offentliggjorde de syv kandidater til månedens spiller.

Ansu Fati strålede i Barcas første kamp i sæsonen mod Villarreal, hvor han scorede to gange og fremtvang et straffespark, som Lionel Messi sendte i netmaskerne. Efter 69 minutters spil blev han erstattet af Pedri og fik en velfortjent pause efter en pragtpræstation, som stensikkert ville have medført stående applauser fra de fremmødte på Camp Nou, hvis omstændighederne havde tilladt tilskuere på stadion.

Med på listen er også den tidligere Barca-stjerne Luis Suárez, som for sit nye hold Atlético Madrid kun skulle bruge sølle 20 minutter på at score to mål og et assist, og dermed gøre sig fortjent til en plads på listen.

Kandidaterne til La Ligas bedste spiller i september måned er som følger: Ansu Fati, Luis Suárez, Iago Aspas, Sergio Canales, Mikel Merino, Jose Morales og Luis Milla.