fbpx

Avis: Aleñá beslutter sig om skifte i juleferien

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.12.19

© Getty Images
// Aleña

Carles Aleñá er en af de spillere, der kan forlade Barca i det kommende transfervindue, men i sidste ende er det catalaneren selv, som tager den afgørende beslutning om sin fremtid.

Midtbanespilleren forlader måske Barca i det kommende transfervindue i sin søgen efter mere spilletid, da han ikke har fået mange minutter på førsteholdet under Ernesto Valverde. Nu skriver den catalanske avis Mundo Deportivo, at Aleñá beslutter sig i juleferien om han vil skifte klub denne vinter.

Aleñá gik på juleferie i lørdags efter sejren over Alavés, hvor han faktisk startede inde og spillede en god kamp. Han har tilbud fra Getafe og Real Betis - begge lejeaftaler, men hvis han skifter ligner Real Betis den mest sandsynlige destination, da deres spillestil minder mest om Barcas.

Aleñá selv har udtrykt ønske om at spille mere, men Barca vil ikke være kede af at beholde ham resten af sæsonen. Nu holder catalaneren juleferie, hvor han vil bruge tiden på at bestemme sin fremtid. Han vender tilbage til Barca den 29. december sammen med de øvrige spillere i Barcas trup.

.:FORSIDE:.