fbpx

Avis: Atlético og Sevilla er ude efter Cucurella

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.02.20

© Getty Images
// Cucurella

Marc Cucurella har gjort det rigtig godt under sit lejeophold i Getafe og det har fået større klubber til at spærre øjnene op for catalaneren. Nu meldes Altético Madrid og Sevilla ude efter den formstærke venstre kant.

Cucurella er udlejet til Getafe for indeværende sæson, men det er ikke sikkert at catalaneren vender tilbage til Barca. Storklubber som Atlético og Sevilla er nemlig ude efter kantspilleren, der også kan spille på venstre back.

Ifølge den catalanske avis Sport har Altético og Sevilla bemærket Cucurellas flotte indsats på et Getafe mandskab, som ligger helt i toppen af La Liga igen i denne sæson.

De to store spanske klubber er dog ikke alene om interessen for 'Cucu'. Også klubber som Leverkusen, Mönchengladbach, Tottenham og Arsenal har catalaneren på blokken.

I denne sæson har Cucurella imponeret for Getafe på venstre kant, hvor han hidtil har spillet 32 kampe i denne sæson og scoret et enkelt mål. Det er de solide præstationer, der nu tiltrækker interesse fra større klubber.

Det er dog Getafe, der i første omgang har det sidste ord i forhold til Cucurellas frermtid, da de kan købe ham for seks mio. euro til sommer. Vælger madrilenerne at sælge Cucu videre, så vil Barca få 40% af et fremtidigt salg.

.:FORSIDE:.