fbpx

Avis: Barca åbner døren for Abel Ruiz

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.12.19

© Getty Images
// Abel Ruiz

Barca B's lovende angriber Abel Ruiz er på det seneste blevet rygtet væk fra den catalanske klub, da han selv gerne vil væk. Nu er Barca angiveligt gået med til at lade Abel Ruiz rejse væk i januars transfervindue.

Abel Ruiz har længe været et af de største talenter på La Masia og blev i en ung alder rykket op på B-holdet. I sidste sæson fik han debut på førsteholdet og op til denne sæson var han udset til en backup-rolle under Valverde, men valencianeren blev overhalet af Carles Pérez og Ansu Fati.

Ruiz var i sommer tæt på at skifte til Sporting Lissabon i Portugal på en lejeaftale, men Barca ville ikke gå med til det og lovede ham i stedet en mulig rolle på førsteholdet i denne sæson. Sådan er det dog ikke gået og derfor vil Abel Ruiz væk fra Barca i vinterens transfervindue.

Nu skriver den catalanske avis Mundo Deportivo, at Barce er gået med til at lade Abel Ruiz finde en ny klub i januar. Avisen skriver at begge parter mødes før jul for at drøfte mulighederne. Der tales om en lejeaftale for resten af sæsonen eller et salg med en tilbagekøbsklausul.

Abel Ruiz er fra Valencia og netop klubben af samme navn nævnes også som en mulighed for den 19-årige angriber. Valencia forsøgte at købe ham i 2018, men det lykkedes ikke. Nu er situationen en anden, specielt med tanke på, at Lyon er ude efter Kevin Gameiro, hvilket kan efterlade en plads til Abel Ruiz.

.:FORSIDE:.