fbpx

Avis: Barca følger Feyenoords Orkun Kökçü

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.20

© Getty Images
// Dest // Kökçü

Barca har altid haft en godt øje til unge spillere fra Æresdivisionen i Holland og den næste på listen er angiveligt Feyenoords Orkun Kökçü, der blot er 19 år gammel. Det melder den hollandske avis Rijnmond.

Den hollandsk-fødte tyrker har imponeret for Feyenoord i denne sæson, hvor han spiller som offensiv midt eller lidt længere tilbage på den centrale midtbane. Han har været en del af førsteholdet i Feyenoord siden har var 17 år.

Rijnmond skriver, at Barca er meget interesset i den unge midtbanespiller, der har spillet ungdomslandskampe for Holland, men nu repræsenterer Tyrkiets U21 landshold.

I denne sæson er Kökçüs udvikling for Feyenoord eksploderet med 21 starter i ligaen, fire i pokalturneringen og ni i Europa League. Han har scoret tre mål - to i ligaen og en i Europa League. Over de sidste to år har han totalt set spillet 47 kampe og bidraget med seks mål og ti assist på trods af sine kun 19 år.

Rijnmond, der bringer historien, melder også om interesse fra Arsenal, Chelsea og Sevilla. Der tales om, at Kökçü går hen og bliver Feyenoords dyreste salg i historien efter Dirk Kuyts skifte til Liverpool for 18 mio. euro i 2006. Arsenal har angiveligt budt 26 mio. euro for den hollandske tyrker.

Orkun Kökçü er ikke den eneste spillere fra Æresdivisionen, som Barca følger med stor interesse. Der er også højre backen Sergiño Dest fra Ajax, som er på Barcas radar. Senest har Barca hentet Frenkie de Jong i Holland sidste år, som nu nyder stor succes på den catalanske midtbane.

.:FORSIDE:.