fbpx

Avis: Barca foretager et spillerkøb mens de er i USA

FCBARCELONA.DK - 30.07.24

// transfer

Noget tyder på, at Barcas første forstærkning denne sommer ikke er langt væk. Der er forlydender om, at Barca forventer at kunne annoncere sæsonens første spillerkøb, mens holdet er på træningsophold i USA.

Sportsdirektør Deco har foretrukket at blive hjemme i Barcelona fremfor at tage med holdet til USA og det er der måske en god grund til. Noget tyder nemlig på, at den første forstærkning kommer indenfor få dage. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har angiveligt forventninger om, at få lukket et spillekøb mens holdet er i USA, men om det handler om Nico Williams, Dani Olmo eller en helt tredje spiller, fortælles der ikke noget om.

Sport mener dog at Dani Olmo er det mest oplagte bud, da Barca meldes i forhandlinger med Leipzig og at Olmo selv presser på for at skiftet bliver en realitet.

Nico Williams er lidt mere tvivlsom, for ingen ved om han foretrækker at blive i Bilbao en sæson mere, selvom Barca skulle være en drøm for ham. Afklaringen kommer nok snart, for kantspillere skal indlede træningen om en uges tid, hvor han med garanti vil blive spurgt til sine fremtidsplaner. Derfor kan det ikke på forhånd afvises, at Nico Williams bliver Barcas første spillerkøb.

Spændingen er stor og alle fans venter utålmodtigt på resultaterne af Decos store arbejde på transfermarkedet.

deco1F

.:FORSIDE:.