fbpx

Avis: Barca er blevet usikker på Depay-handel

Magnus Wind - 26.12.20

// Depay


Memphis Depay har længe lignet en kommende Barca-spiller, men nu er den catalanske klub eftersigende kommet i tvivl om hollænderen skal købes. Klubben frygter angiveligt en offensiv med alt for mange spillere. 

I sommer var Memphis Depay tæt på, at kunne iføre sig blaugrana-trøjen, men grundet Barcas skrøblige økonomi gik skiftet i vasken. Ronald Koeman var ellers meget interesseret i, at få den hollandske angriber til klubben. Nu er Barca dog eftersigende kommet i tvivi om, hvorvidt Depay overhovedet skal hentes, når transfervinduet åbner i januar. 

Avisen Sport meddeler nemlig, at Barca angiveligt frygter en overbooket offensiv med alt for mange spillere. I de seneste kampe har både Pedri og Martin Braithwaite udmærket sig med gode præstationer. Derudover, så vender Ansu Fati og Ousmane Dembélé tilbage fra deres skader, hvilket efterlader Barca med mange offensive spillere i truppen. 

Spørgsmålet er, om der overhovedet er brug for endnu en spiller til de forreste pladser i form af Depay. Rygterne går på, at angriberen kan hentes for et beløb på omkring 5 mio. euro i januar eller gratis til sommer, når hans kontrakt med Lyon udløber. Udover Barca, så er Paris Saint-Germain angiveligt også ude efter hollænderen. Hvor Depay ender henne, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.