fbpx

Avis: Barca og Juve i slutforhandlinger om Suárez

FCBARCELONA.DK - 08.09.20

// Suárez


Det begynder at ligne et snarligt skifte for Luis Suárez til Juventus. Ifølge avisen Sport har de to klubber intensiveret forhandlingerne og dermed synes en aftale tæt på. Suárez selv har allerede aftalt sine vilkår med Juve.

Juventus er ikke bange for at købe en aldrende topspiller. Det så man for to år siden med Cristiano Roanldo og nu er italienerne lune på den 33-årige Luis Suárez. Juventus og Suárez har angiveligt allerede forhandlet en toårig aftale på plads, med mulighed for forlængelse et år mere.

Tilbage er der så forhandlingerne mellem de to klubber og ifølge avisen Sport, er man tæt på at nå till enighed. Avisen fortæller at Suárez ikke stiller ublu krav for at forlade Barca et år før hans kontrakt udløber. Modsat er Barca klar til at acceptere en lavere transfersum.

Det hjælper også på forhandlingsklimaet, at der er et godt forhold mellem de to klubber, efter at de tidligere på sommeren indgik aftale om at udveksle Arthur Melo og Miralem Pjanic.

Indtil en aftale er endelig på plads, vil Luis Suárez forsætte med at træne sammen med holdkammeraterne hjemme i Barcelona.

.:FORSIDE:.