fbpx

Avis: Braithwaite er fanget på hotel i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 15.03.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite // Coronavirus

Coronavirussen hærger langt hårdere i Catalonien end i Danmark og i følge avisen El Mundo Deportivo sidder Martin Braithwaite fanget på et hotel i Barcelona, fordi han endnu ikke har fundet et sted at bo.

Barca har sendt sine spillere hjem i to uger på grund af Corona-virussen, men hvor tager man hen, når man endnu ikke har fundet et sted at bo til sig selv og sin familie?

Det er situationen for Martin Braithwaite, der har boet på luksushotellet Princesa Sofía tæt på Camp Nou siden han kom til Barcelona for mindre end en måned siden. I følge avisen El Mundo Deportivo, opholder danskeren sig nu konstant på det halvtomme hotel, hvor kun 9 ud af 465 værelser er i brug.

Det berettes at Braithwaite benytter hotellets fitness center til den træning, som han har fået udstukket af klubben, så den fysiske form kan holdes ved lige.

Ligesom i Danmark er Catalonien omfattet af massive rejsebegrænsninger, så Braithwaite kan ikke rejse til f.eks. Toulouse, hvor hans kones familie bor. Det er uvist, om han har mulighed for at returnere til Danmark med familien.

Opholdet i Barcelona gøres ikke nemmere af, at myndighederne har forbudt folk at gå på gaden, med mindre det er bydende nødvendigt. Kun indkøb af mad og medicin samt at gå på arbejde, er tilladt.

Martin Braithwaite kan derfor se frem til nogle lange dage på det halvtomme hotel.

.:FORSIDE:.