fbpx

Avis: Flick afviste Neymars tilbagevenden

Markus Johannessen - 26.08.24

// Neymar

Neymar ser ud til at ville forlade Saudi Pro League og ifølge flere internationale medier har han forsøgt at tilbyde sig selv til Barca. Hansi Flick har dog angiveligt hurtigt afvist den brasilianske stjernespillers tilbud.

Den 32-årige angriber drømmer om et Barca-comeback, da han meldes på vej ud af Al-Hilal, men intet tyder på, at man kommer til at se Neymar Jr. iført blaugrana-trøjen igen. 

Ifølge diverse medier og sportsjournalister, var den brasilianske landsholdsspiller hurtig til at tilbyde sig selv da han fik nyset om, at Barcas ledelse var på jagt efter en venstrekant, Neymars fortrukne position, efter at det glippede med Nico Williams.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det bekræftes også af den catalanske avis Sport, som dog kan berette at Hansi Flick var absolut afvisende overfor idéen. Der er ingen meldinger om, hvad der ligger til grund for den tyske cheftræners manglende interesse, men flere afgørende faktorer spiller højst sandsynligt ind. 

Neymar havde nogle fantastiske sæsoner i den catalanske hovedstad før han skiftede til PSG på en rekordtransfer i 2017, men de gode stunder er næppe begrundelse nok for at skrive under med den driblestærke kantspiller igen. 

32-årige Neymar Jr. er først og fremmest i sin karrieres efterår og derudover har han, fordelt over de seneste år, haft en bekymrende skadeshistorik. Sidst men ikke mindst er han en løntung spiller, uanset om han vil reducere sin løn, hvilket Barcas budget ikke kan kapere. 

Det bliver altså ikke til en genforening mellem Barca og Neymar, og catalanerne arbejder fortsat på højtryk for at finde den nye forstærkning til den offensive venstrekant.

neymar1F

.:FORSIDE:.