fbpx

Avis: Inters sportschef mener Vidal er for gammel

FCBARCELONA.DK - 08.06.20

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal har snart længe været rygtet til Inter, hvor træner Antonio Conte angiveligt vil være henrykt over at blive genforenet med chileneren. Mere skeptisk er Inters manager Marotta, der ikke mener man bør købe en 33-årig spiller.

Conte og Vidal har en fortid sammen i Juventus og Inter-træneren mener at det samarbejde bør fortsætte, hvis et skifte viser sig muligt. Arturo Vidal har længe været et varmt emne til Inter, muligvis som en del af en byttehandel med Lautaro Martínez.

Nu møder Conte dog modstand fra egne rækker, nemlig fra Inters manager Guiseppe Marotta, med kaldenavnet Beppe. Han vurderer det ikke optimalt, at klubben skal bruge kræfter på en spiller der er fyldt 33 år. Han ønsker midtbanen styrket med en yngre spiller, der kan hjælpe holdet en årrække. Det skriver avisen El Mundo Deportivo.

Dermed kan døren være lukket for Vidal, der nok havde håbet på en sidste god kontrakt i karrieren og en fortsættelse af samarbejdet med Conte. Nu er det så spørgsmålet hvad der opstår af andre muligheder for den chilenske midtbanespiller, hvis kontrakt med Barca udløber om et år.

.:FORSIDE:.