fbpx

Avis: Newcastle og Coutinho forhandler kontrakt

FCBARCELONA.DK - 12.06.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho er angiveligt udset som frontfigur hos Newcastle. Ifølge den franske avis France Football, er den engelske klub i forhandlinger med spillerens repræsentant om de personlige forhold i klubben.

Newcastle virker meget interesseret i at hente Coutinho i det kommende transfervindue, men for at det kan lade sig gøre kræver det, at klubben købes af den stenrige saudiarabiske sheik Mohamed Bin Salmán, for ellers har man ikke råd til en spiller af denne kaliber.

Den engelske klub ønsker dog ikke at spilde tiden og derfor skulle der allerede nu være kontakter til Coutinhos respræsentant. Her er det målet at blive enig om en kontrakt, inden at man kontakter Barca for at forhandle et skifte på plads.

France Football fortæller videre, at forhandlingerne foregår i et godt klima og at Coutinho godt kan se sig selv i den engelske klub, hvor han er udset til at være holdets største profil.

Det nævnes også som en mulighed, at Newcastle i stedet ønsker at leje Coutinho den kommende sæson, men med en købspligt et år senere, altså til sommeren 2021, hvor forholdene forhåbentlig er normaliseret efter coronakrisen.

.:FORSIDE:.