fbpx

Avis: Ny byttehandel mellem Juve og Barca på vej?

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.04.21

// Sergio Busquets // Bonucci


Sidste sommer fandt en opsigtsvækkende byttehandel mellem Juventus og Barca sted, da de to klubber byttede Miralem Pjanic og Arthur Melo mellem sig. Nu kan der måske være en ny byttehandel på vej mellem de to klubber.

Den italienske avis Tuttosport skriver, at Juventus skulle være interesserede i at bytte deres forsvarsstjerne Leonardo Bonucci for Barcas rutinerede midtbanespiller Sergio Busquets. Om Barca er interesseret i det melder historien ikke noget om.

Tuttosport hævder også, at der til sommer og fremadrettet kan komme flere lignende byttehandler, som man så med Pjanic og Arthur i den kommende tid for at løse de økonimske problemer Juventus og Barca har som følge af coronakrisen.

Det vil være noget af en overraskelse, hvis Barca vælger at skille sig af med Busquets til sommer. Catalaneren har de sidste mange år været en vigtig spiller på Barcas defensive midtbane. Selvom han er blevet 32 år og bliver 33 år til sommer, så har Busquets stadig meget at byde på.

Det er også svært at se hvad Barca skal med Bonucci, selvom han uden tvivl er en dygtig spiller. Det ventes, at Umtiti sælges til sommer og måske også Lenglet. Herefter vil Barca sandsynligvis stå med fire centrale forsvarsspillere i Piqué, Araújo, Mingueza og Eric García.

.:FORSIDE:.