fbpx

Avis: Pjanic overtager trøje nummer 8

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 14.09.20

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic er angiveligt blevet tildelt sit nye trøjenummer hos FC Barcelona. Ifølge den catalanske avis Sport overtager bosnieren legendariske nummer otte, som blev båret af Arthur i sidste sæson.

Barcas nyeerhvervede midtbanespiller, Miralem Pjanic, ankom langt om længe til Barcelona i torsdags efter at være kommet sig over at have coronavirus. Sidenhen har han påbegyndt sin individuelle træning, hvorfor han måtte nøjes med at se på, da hans nye holdkammerater slog Gimnàstic de Tarragona 3-1 i Ronald Koemans debutkamp som Barca-træner.

Den tidligere Juventus-profil forventes at tage del i træningen på normal vis med resten af holdet fra i dag af, så han muligvis kan få debut i Barca-trøjen til onsdagens træningskamp mod Girona. Ved denne lejlighed forventes det i så fald ligeledes, at han vil bære trøje nummer otte.

Avisen Sport erfarer nemlig, at bosnieren har overtaget nummer otte fra Arthur Melo, der som bekendt skiftede til Juventus i forbindelse med signingen af Pjanic. Det vil i så fald blive anden gang Pjanic får tildelt dette nummer, eftersom han også bar det i en periode, da han spillede i Lyon.

Miralem Pjanic ser således ud til at skulle forsøge at løfte den kolossale arv fra ingen ringere end Andrés Iniesta, der forud for Arthur bar trøje nummer otte i adskillige år med enorm succes.

.:FORSIDE:.