fbpx

Avis: Rakitic foretrækker et skifte til Atlético Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.03.20

© Getty Images
// Rakitic

Ivan Rakitic bliver med stor sandsynlighed fortid i Barca, når sommerens transfervindue åbner igen. Det er kroaten klar over, og står det til ham selv, forsætter han karrieren hos Atlético Madrid.

Sidste sommer forsøgte Barca at sælge Rakitic og det samme var tilfældet i vinter, men begge gange var det uden held. Til sommer får tonen dog nok en anden lyd, da kroaten angiveligt har indset, at karrieren skal fortsætte et andet sted end hos Barca.

Et skifte til italienske Inter har længe lignet en realitet, da italienerne længe har jagtet den kroatiske VM-sølvvinder, men Rakitic foretrækker af især familiemæssige årsager at blive i Spanien. Det skriver Madrid-avisen Marca.

Rakitic har tidligere spillet for Sevilla i Spanien, men avisen mener at vide, at snart 32-årige Rakitic ønsker at fortsætte karrieren hos Atlético Madrid, der ikke er afvisende overfor at tilknytte ham næste sommer.

Marca tilføjer, at hvis der ikke kan nås enighed om et salg af Rakitic til sommer, så er han klar til at blive en sæson mere hos catalanerne og vente på kontrakten udløber i sommeren 2021.

.:FORSIDE:.