fbpx

Avis: Rennes viser interesse for at leje Dembélé

Magnus Wind - 01.01.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har været en skuffelse i Barca trøjen, da tiden hos catalanerne har været præget af skader og ustabile præstationer. Nu melder hans tidligere klub Rennes sig på banen med en mulig lejeaftale. 

Siden Ousmane Ousmane Dembélé blev købt i Dortmund for knap en milliard kroner, så har franskmanden overordnet været en skuffelse i Barca. Skader, svingende præstationer samt en til tider useriøs tilgang til livet som professional fodboldspiller, har gjort at han aldrig har fundet det høje topniveau, som gjorde at catalanerne i sin tid købte ham. Nu får han angivenligt muligheden for at få fast spilletid, og dermed karrieren på rette køl, da franskmandens tidligere klub Rennes, har vist interesse i kantspilleren. Det skriver AS. 

Dembélé, som i øjeblikket kæmper med en lårskade, oplever stor konkurrence på de forreste positioner, hvor Messi, Suárez og Griezmann ligner det fortrukne angreb. Derudover, så har de to unge La Masia spillere, Ansu Fati og Carles Pérez, vist gode takter, når de har fået chancen. Den franske klub Rennes, som ønsker at leje Dembélé får resten af sæsonen, kunne derfor være en oplagt mulighed for franskmanden for at få mere permanent spilletid. 

Rennes, som havde Dembélé tilnyttet deres ungdomsafdeling, vil kun have mulighed for at betale omkring 30% af franskmandens løn, så det bliver op til Barca at afgøre om en lejeaftale er den bedste løsning for alle partnere. 

 

.:FORSIDE:.