fbpx
Annonce

Video: Dembélé døbt 'den nye Judas' efter jubel

FCBARCELONA.DK - 11.04.24

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé er blevet lagt for had hos Barca-tilhængerne, efter at den franske angriber onsdag storjublede efter sin scoring i Champions League-kvartfinalen. De catalanske fans har udråbt franskmanden til den nye Judas.

Det blev til hele seks sæsoner for Oumane Dembélé i Barca fra 2017 til 2023, hvor angriberen aldrig formåede at indfri forventningerne. En uprofessionel livstil og massevis af skader gjorde, at franskmanden aldrig blev den store succes, som man have forventet.

I stedet valgte Dembélé sidste sommer at trodse Xavis store ønske om, at han blev i Barcelona, og skiftede til Paris Saint-Germain, som udløse angriberens frikøbsklausul. En upopulær beslutning hos de catalanske Barca-tilhængere, der i seks år havde stået model til en masse kontroverser med Dembélé, og som nu kunne se angriberen forlade klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I onsdagens Champions League-kvartfinale var det så med en Ousmane Dembélé i PSG-trøjen, som mødte Barca. Her havde catalanerne med god grund regnet med, at franskmanden ville have stor respekt for sin tidligere klub, som gennem seks år havde støttet ham gennem skader og svære perioder. Sådan gik det dog ikke.

Efter 48 minutter af kampen scorede Dembélé et formidabelt mål mod sin tidligere klub, men respekt var der ingen af. Angriberen brød ud i en voldsom jubel, da han løb ud mod de medrejsende Barca-fans og jublede med holdkammeraterne. 

Den respekløse jubel overfor sin tidligere klub er bestemt ikke faldet i god jord i Barcelona, hvor kritikken hagler ned over Dembélé. Her er han blev udråbt til 'den nye Judas' med henvisning til, at han i Barcelona nu betragtes som en fuldblodforræder. Navne som 'den nye Figo', Judas 2.0 og 'den største forræder siden Figo' bliver smidt efter franskmanden, der uden tvivl nu kan forvente en særdeles hård velkomst i Barcelona, når returkampen spilles i næste uge.

Se Dembélés mål og jubel herunder, og bedøm selv:

.:FORSIDE:.