fbpx

Avis: Sådan starter Barca mod Leganés

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.06.20

© Getty Images
// Leganés

Forud for weekendens kamp mod Mallorca ramte den catalanske avis Sport stort set plet med deres forudsigelse af Barcas startopstilling. Nu er avisen klar med deres bud på aftenens startopstilling for catalanerne mod Leganés.

Det var kun Ronald Araujo, som Sport missede i deres gæt af startopstillingen mod Mallorca. Quique Setién har forud for aftenens kamp mod Leganés varslet ændringer i startopstillingen og det har Sport også taget højde for, når de kommer med deres bud på startopstillingen.

Ifølge avisen starter Ter Stegen som sædvanlig på mål, hvilket der ikke er nogen overraskelse i. Til gengæld ventes der flere ændringer i forsvaret. På højre back erstatter Nélson Semedo angiveligt Sergi Roberto, mens midterforsvaret kommer til at bestå af Piqué og derudover franske Lenglet, der erstatter Araujo. På venstre back ventes Junior Firpo at spille i stedet for den karantæneramte Alba.

På midtbanen ventes der også en enkelt rokade. Sergio Busquets og De Jong ser ud til at få genvalg på midten, men de får selskab af Rakitic, der erstatter Vidal. Netop Rakitic blev skiftet ind i pausen i sidste kamp mod Mallorca i stedet for Arturo Vidal.

I angrebet kommer der ifølge avisen ikke nogle ændringer, så her ventes Messi, Griezmann og Braithwaite igen at starte inde. Det er gode nyheder for danskeren, der spillede en god kamp ude mod Mallorca.

Den mulige startopstilling giver altså fire ændringer i forhold til kampen mod Mallorca og den ventes at se således ud: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Junior Firpo, Busquets, Rakitic, De jong, Messi, Griezmann og Braithwaite.

Den officielle startopstilling bliver frigivet klokken 21.00 og den kan du med det samme se her på fcbarcelona.dk. Kampen mod Leganés starter klokken 22.00 og kan ses direkte på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.