fbpx

Avis: Sådan starter Barca på lørdag mod Mallorca

FCBARCELONA.DK - 11.06.20

© Getty Images

Det imødeses med stor spænding, hvem Quique Setién vælger at starte med, når Barca på lørdag aften møder Mallorca på udebane. Avisen El Mundo Deportivo mener at vide, hvem de elleve mand i startopstillingen bliver.

Lige med undtagelse af den langtidsskadede Ousmane Dembélé, er alle spillere klar til at hjælpe holdet. Mod Mallorca på lørdag må Clement Lenglet dog sidde udenfor med karantæne på grund af fem advarsler, som han fik samlet sammen før coronapausen.

Men hvem har Setién så i tankerne til ligagenstarten lørdag aften? Spillere som Ter Stegen, Piqué, Alba, Busquets, De Jong Messi og Griezmann syntes sikre på en plads i startopstillingen, men hvem får de sidste fire pladser?

På højre back står valget mellem Semedo og Sergi Roberto og her skulle catalaneren være Barca-trænerens foretrukne. I den centrale forsvar ligner det en oplagt startplads til Umtiti i Lenglets fravær, trods en mindre skade for nyllig. Setién ønsker ikke at starte kampen med B-holdets Araujo.

På midtbanen er det meget usikkert hvem der får den sidste plads. Her mener El Mundo Deportivo, at det noget uventet bliver Rakitic, der foretrækkes fremfor Arthur og Vidal.

I front har især de danske fans set frem til en startplads til Martin Braithwaite, men det bliver angiveligt Luis Suárez der starter inde, selvom han kun lige er blevet klartmeldt efter fem måneders skadesfravær.

Dermed ser den samlede forventede startopstilling således ud: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, De Jong, Messi, Griezmann og Suárez.

Om informationen fra El Mundo Deportivo kommer til holde stik, får man svar på lørdag aften efter ved 21-tiden, en time inden at kampen mod Mallorca fløjtes i gang.

.:FORSIDE:.