fbpx

Avis: Ter Stegen var i tvivl om forlængelse

FCBARCELONA.DK - 14.03.20

© Getty Images
// Ter Stegen

Meget tyder på at Barca snart forlænger med Ter Stegen, men i følge avisen El Mundo Deportivo, var den tyske keeper på et tidspunkt i tvivl om han ønskede at fortsætte i klubben, da han ikke var overbevist om projektet.

Ter Stegen er indiskutabelt en af Barcas vigtigste spillere. Han har gang på gang præsteret afgørende redninger der har givet vigtige point og sejre og han betragtes af de fleste som en af verdens bedste keepere.

Derfor er det oplagt at Barca ønsker at beholde ham og trods kontraktudløb først til juni 2022, har klubben taget initiativ til at tale forlængelse allerede nu. Her skulle der være godt skred i forhandlingerne og alt tyder på enighed om en forlængelse på fire eller fem år.

På et tidligt tidspunkt i forhandleringerne skulle Ter Stegen dog have udtrykt overvejelser om at skifte klub. Han følte sig angiveligt ikke overbevist om det sportslige projekt og engagementet hos nogle af holdkammeraterne, uden at der er sat konkrete navne på.

Andre klubber har helt sikkert stået klar med tilbud og især Bayern München skulle være interesseret, men også Juventus og Chelsea har været nævnt som mulige destinationer.

Alligevel skulle Ter Stegen nu have besluttet, at hans førsteprioritet er at forlænge og da Barca vil gøre meget for at holde på tyskeren, ligner det en snarlig aftale om forlængelse. Det bekræftes af, at Ter Stegen har igangsat opførelse af et nyt hus i Castelldefels, hvor også Messi og Suárez bor.

.:FORSIDE:.