Barca Atlétic hentede sæsonens første sejr

FCBARCELONA.DK - 08.09.24

Andetholdet Barca Atlétic havde lagt tøvende ud på sæsonen, men i går aftes hentede de sæsonens første sejr, da Ourense overbevisende blev besejret med 3-0. Aftenens kedelige nyhed var, at Sergi Domínguz blev skadet.

Træner Albert Sánchez havde bedt Astralaga, Hector Fort og Sergi Domínguez hjælpe sit mandskab, selvom de tre spillere har indledt sæsonen med førsteholdet. De var alle med i startopstillingen, men under opvarmningen blev Sergi Domínguez skadet og kunne ikke spille. Det er en skidt nyhed for Hansi Flick, for hans centrale forsvar er i forvejen ramt af skader til Araujo og Christensen.

Det blev en hæsblæsende første halvleg, hvor begge mandskaber blæste til angreb, men det var Barca Atlétic der var bedst til at udnytte sine muligheder, ligesom Ander Astralaga viste høj klasse i målet. Resultatet blev en 3-0 føring til Barca Atlétic ved pausefløjtet.

Det var især de to fætre, Toni og Guillermo Fernández, der tryllede i offensiven og de scorede et mål hver i halvlegens sidste minutter, efter at Barberá havde bragt sit hold foran efter en halv time.

Der faldt lidt mere ro over tingene i anden halvleg, hvor Barca Atlétic fokuserede på at kontrollere kampen og det lykkedes fint, for der kom ikke flere mål i opgøret.

Dermed fik Barca Atlétic sin første sejr denne sæson, efter at de to første runder havde budt på en uafgjort og et nederlag.