FCBARCELONA.DK - 01.04.24

// Barca Atletic

Man må sige at det kører for Mikayil Faye for tiden, for i går blev han matchvinder for andetholdet Barca Atlétic, da han i det 89. minut bankede et frispark i kassen til 2-3 mod Osasuna B, der havde været foran med 2-0.

Senegalesiske Mikayil Faye er på alles læber i øjeblikket. Efter nogle gode kampe for Barca Atlétic fik han i sidste uge debut for Senegals A-landshold, hvor han scorede et flot mål fra distancen og i går bragte han sig selv i fokus igen.

Det skete i Barca Atlétics svære udekamp mod Osasuna B. Her kom catalanerne bagud med 2-0 allerede efter 20 minutters spil, men holdet viste god moral og begyndte at kæmpe sig tilbage i opgøret.

Det lykkedes Pau Victor at reducere kort før pausen, men alligevel trak det op til et nederlag, for det varede længe inden at udligningen kom. Det skete i det 84. minut på et gedigent drop af hjemmeholdets målmand.

FCBSHOP art

Barca Atlétic var ikke tilfredse med det ene point og i kampens næstsidste ordinære minut, fik de et frispark lige udenfor feltet. Det tog Faye sig af og som en kanon bankede han bolden i nettet til en vigtig 2-3 sejr.

Træner Rafa Márquez havde profiler som Hector Fort, Marc Casadó og Marc Guiu på banen til trods for, at de alle tre havde været med i førsteholdets trup til lørdagens opgør mod Las Palmas, hvor de dog ikke kom i aktion.

Med sejren holder Barca Atlétic andenpladsen i tabellen, kun et enkelt point efter den førsteplads, der giver direkte oprykning til næstbedste række, La Liga 2.