fbpx
Annonce

Barca Atlétic er en seriøs kandidat til oprykning

FCBARCELONA.DK - 19.03.24

© Twitter
// Barca Atletic

Barcas andethold Barca Atlétic, har gang i en fantastisk stime af flotte resultater. Efter en lidt blandet og ustabil første halvdel af sæsonen, blander holdet sig nu i kampen om oprykning til den næstbedste række.

Det er mexicanske Rafa Márquez der træner Barca Atlétic og hans primære succeskriterie er at udvikle sine unge spillere, så de kan tage det sidste skridt op på førsteholdet. Netop udvikling fylder mere end sportslig succes, men det afholder ikke andetholdet fra at levere flotte resultater.

Artiklen fortsætter under annoncen


I weekenden hentede Barca Atlétic en 4-2 sejr ude over Teruel og dermed er holdet ubesejret i deres seneste ni kampe, der har budt på syv sejre og to uafgjorte. De mange point har naturligt sendt holdet opad i tabellen, hvor de efter 28 af 38 runder indtager andenpladsen, kun et enkelt point efter topholdet, hædderkronede Deportivo la Coruña, der i dag altså spiller i tredjebedste række.

Det flotte stime er kommet under meget svære omstændigheder, for Rafa Márquez har gennem hele sæsonen afleveret nogle af sine største profiler til førsteholdet, ikke blot til kampene, men også til træningen. Det har gjort det svært at skabe den kontinuitet som konkurrenterne har.

Set i det lys er resultaterne kun endnu mere imponerende og da holdet klart er det mest formstærke hold i rækken, begynder det at smage af oprykning. Vinderen af Primera Division RFEF Grupo 1, som tredjebedste række hedder, rykker direkte op i næstebedste række, La Liga 2.

Skulle førstepladsen glippe, skal de fire efterfølgende hold ud i knockoutkampe om oprykning, og lige nu har Barca Atlétic hele syv point ned til 6. pladsen, så der skal den helt store nedtur til i de sidste 10 runder, hvis ikke oprykning eller oprykningskampe bliver aktuelt.

Barca Atlétics næste opgave er en hjemmekamp på søndag mod naboerne fra Cornellá, der ligger midt i tabellen.

.:FORSIDE:.