fbpx
Annonce

Barca betaler for Vitor Roque hvert halve år

Anders Lang Jensen - 27.03.24

 


I vinter sikrede Barca sig det brasilianske angrebstalent Vitor Roque, i en transfer der potentielt kan løbe op i 61 millioner euro. Grundbeløbet er dog på 31 millioner euro, og Barca betaler af på den transfer hver sjette måned.

Økonomisk er Barca i bedring, men omvendt er det ikke de store milliontransfers, som klubben kan foretage sig. Vinterens signing af Vitor Roque var derfor også en smule overraskende, men Barca har aftalt en afbetaling med Athletico Paranaense på transferen, som giver luft i budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Barca betaler fem millioner euro hvert halve år, indtil man er nået op på 31 millioner euro. For at imødekomme alle variablerne i transferen skal Vitor Roque være en startende spiller på Barcas hold’, siger angriberens agent André Cury ifølge RAC1.

’Der er en million euro for at vinde Ballon d’Or og to-tre millioner euro for at være i top-3 til FIFA’s kåring af The Best. Resten af variablerne er for at starte inde i halvdelen af Barcas kampe’, fortæller agenten.

Der er tale om en dyr transfer for Barca, men afbetalingen hjælper gevaldigt på klubbens økonomiske situation. Fem millioner euro hvert halve år er ikke meget, og før Athletico Paranaense modtager det fulde grundbeløb på 31 millioner euro, går der altså stadig mere end to år til.

roque22

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.