fbpx

Barca forhandler med 17-årigt stortalent fra Ecuador

FCBARCELONA.DK - 25.05.24

 


Meget tyder på, at den 17-årige angriber Allen Obando spiller for Barca i næste sæson. Der meldes om forhandlinger og de bekræftes af spillerens repræsentant, der har været i Barcelona for at tale med sportsdirektør Deco.

Barca har allerede en række teenagere på holdet i form af Lamine Yamal og Cubarsí, ligesom Hector Fort, Mika Faye, Marc Guiu og Marc Casadó banker seriøst på til førsteholdet.

Nu er der måske endnu en teenager på vej, nemlig 17-årige Allen Obando, der spiller for Sporting Club de Guayaquil i Ecuador. Obando er også inde omkring Ecuadors landshold og flere andre store klubber skulle også være interesseret, blandt dem PSG.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går bekræftede Antonio Àlvarez fra Sporting Club de Guayaquil, at han har været i Barcelona. 'Jeg tog afsted i mandags, hvor jeg talte med ledelsen fra Barelona. Jeg så installationerne og talte med Rafa Yuste og med Deco' kom det fra ham ifølge avisen Sport. Angiveligt var også Obandos far med ved mødet.

I første omgang er det planen, at Obando skal spille for andetholdet Barca Atlétic, så han kan få spilletid og vænne sig til den catalanske hovedstad, men det er også forventningen, at han i perioder kommer til at træne med førsteholdet og måske får nogle minutter på højeste niveau.

Aftalen er endnu ikke definitivt faldet på plads, men man er angiveligt så langt i forhandlingerne, at meget tyder på et skifte denne sommer.

obando1F

// Allen Obando
.:FORSIDE:.