fbpx

Medier: Barca har ikke råd til at beholde Coutinho

FCBARCELONA.DK - 26.12.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Barca befinder sig i nærmest grotesk situation når det gælder Philippe Coutinho. Spiller han blot 11 kampe mere for catalanerne, skal de af med 20 mio. euro til Liverpool og det slags penge bliver svære at finde i klubkassen.

Da Coutinho blev hentet i Liverpool i 2018, indgik flere variabler i aftalen. Én af dem lyder på, at Barca skal betale 20 mio. euro mere, såfremt brasilianeren når 100 kampe for den catalanske klub.

Da Coutinho kom på banen til kampen mod Valladolid i tirsdags, var det til hans kamp nr. 89. Dermed mangler der kun 11 kampe til at Liverpool sender en faktura på 20 mio. euro, svarende til 150 mio. kr.

20 mio. euro vil tynge meget i den aktuelle situation, hvor klubbens økonomi er under et massivt pres. Derfor er der store panderynker, for reelt har klubben ikke råd til at punge op med så mange penge for en spiller man allerede har. Det fortæller flere engelske medier, blandt dem Mirror og Daily Mail.

Derfor er der spekulationer om, at klubben vil arbejde hårdt for, at komme af med Coutinho i januar måneds transfervindue. Lykkes det, vil de både spare hans løn og de 20 mio. euro. Modsat står klubben i en rigtig skidt forhandlingsposition, når alle ved hvor presset de er.

Derfor kan en lejeaftale blive løsningen, for på den måde når Coutinho ikke 100 kampe i denne sæson og til sommer kan man så hvordan situationen er.

Ronald Koeman vil angiveligt ikke modsætte sig at klubben slipper Coutinho. Brasilianeren har fortsat problemer med at finde ind i spillet og derfor er det vurderingen, at han kan undværes.

.:FORSIDE:.