fbpx

Barca: 'Sæsonkortholdere får ingen kompensation'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 13.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Barcas talsmand, Josep Vives, har været ude at forklare en række af klubbens procedurer i forbindelse med udbruddet af coronavirus. Her kom det blandt andet frem, at sæsonkortholdere ikke vil modtage kompensation.

I et interview med Catalunya Radio kom Vives ind på flere praktiske detaljer, som FC Barcelona har været nødt til gennemtrumfe på grund af corona-epidemien. Heriblandt hvorvidt sæsonkortholdere vil modtage kompensation for kampen mod Napoli, der spilles uden tilskuere.

'Barca giver ikke kompensation til sæsonkortholderne for de kommende kampe, der spilles for lukkede døre. Det er et spørgsmål om force majeure' lød det klart fra talsmanden, som dog uddybede, at man ligeledes ikke har modtaget nogle klager i denne forbindelse.

'Som det ser ud nu, er folkesundheden det vigtigste punkt på dagsordenen. Barcelonas finansielle tab er dog også vigtige at holde for øje' fortsatte Vives.

Barca-talsmanden blev ligeledes spurgt ind til, hvorvidt den kommende Champions League 1/8-finale vil blive gennemført efter al flytrafik mellem Italien og Spanien er blevet sat på standby. 'Ingen har forklaret os, hvordan de (Napoli, red.) vil komme hertil og hjem i gen, men vi har ligeledes ingen meldinger om, at de ikke skulle komme' forklarede Vives.

'Vi opererer ikke ud fra en ide om, at kampen ikke kommer til at blive spillet. Spillerne har ikke udtrykt nogen frygt for at spille imod italienerne. Barca kommer til at miste seks mio. euro, og vi har allerede returneret pengene for alle billetter til de italienske fans' kom det slutteligt fra Josep Vives.

.:FORSIDE:.