fbpx

Barca tilbyder Sergi Roberto ny 1-årig forlængelse

Anders Lang Jensen - 02.02.23

// Sergi Roberto

Sergi Roberto har kontraktudløb om under et halvt år, og indtil videre har Barca tøvet en smule med at tilbyde en forlængelse til den alsidige spiller. 30-årige Sergi Roberto er dog angiveligt blevet tilbudt en etårig forlængelse.

Hans rolle har i denne sæson ikke været fremtrædende, men Xavi værdsætter Sergi Robertos alsidighed rent taktisk og hans solide præstationer, når han får chancen. Klubben har været bekymrede for catalanerens fysiske tilstand, men nu er man angiveligt klar til at underskrive en forlængelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca på et nyligt møde mellem parterne tilbudt Sergi Roberto en kort forlængelse på en enkelte sæson, med mulighed for et ekstra år, alt efter hvor mange kampe han spiller. Dermed vil en ny aftale som udgangspunkt løbe til sommeren 2024.

Selvom Sergi Roberto ikke har spillet en hovedrolle i denne sæson, har han været i aktion i 19 ud af 29 kampe indtil videre. Dermed er klubben blevet overbevist om spillerens fysiske tilstand, og nu skulle man altså være klar til at forlænge med catalaneren.

sergiroberto5

.:FORSIDE:.