fbpx

Barca vil donere 3,7 mio. kr. til kampen mod corona

FCBARCELONA.DK - 09.06.20

© Getty Images
// Coronavirus

Barca har som bekendt planer om at få en navnesponsor til Camp Nou fra næste sæson, som vil indbringe klubben en stor pose penge. Af disse penge vil klubben donere 500.000 euro til forskning i kampen mod corona.

Det kan godt være, at corona-krisen har sat et voldsomt aftryk på økonomien i hele verden og i særdeleshed også i Barca, hvor meldingerne går på pressede finanser. Det afholder dog ikke den catalanske klub i at støtte gode formål.

Det er Barcas vicepræsident, Jordi Cardoner, som tirsdag udtalte, at man vil donere 500.000 euro, eller hvad der svarer til cirka 3,7 millioner danske kroner, af de penge man får fra den nye navnesponsor, til forskning i forbindelse med coronavirussen.

'Vi donerer disse penge så de kan realisere forskningsprojektet Kids Corona. Her kigger de på hvordan coronavirus påvirker børn og personer, som er gravide. Forskerne på hospitalet Sant Joan de Déu i Barcelona gør et fantastisk stykke arbejde' udtalte Cardoner.

Til slut bekræftede vicepræsidenten, at man forhandler med adskillige virksomheder om pladsen som navnesponsor på Camp Nou. 'Vi har været i dialog med mange virksomheder og nu er vi nede på et felt bestående af seks eller syv. Vi har allerede modtaget et endeligt tilbud. Vi gør os dog meget umage i denne proces, da det har stor betydning for klubben'.

.:FORSIDE:.