Braithwaite fik ikke nogen god første El Clásico

FCBARCELONA.DK - 02.03.20

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite måtte søndag starte på bænken i El Clásico på Bernabeu i Madrid, men blev sendt på banen i de sidste 20 minutter af kampen. Her havde danskeren det svært og var indblandet i det første mål.

Der var store forventninger til Martin Braithwaite i søndagens El Clásico, hvor den danske angriber dog måtte starte opgøret på Bernabeu fra bænken. Efter 70 minutter og med stillingen 0-0 blev Braithwaite sendt på banen i anden halvleg.

Allerede efter et enkelt minut på banen var Braithwaite tæt på at skabe sensationen, da han i højre side blev sendt alene igennem. Danskerens afslutning blev dog reddet af Real Madrid-keeper Courtois.

Allerede minuttet efter kom Braithwaite igen i fokus - denne gang dog i den modsatte ende. Her fejlede kommunikationen mellem danskeren og Semedo i højre side af forsvaret, hvilket resulterede i, at Braithwaite slap sin markering af Vinicius Junior, som scorede til 1-0. En stor defensiv fejl af Barca, hvor Braithwaite så meget uheldig ud.

Det blev derfor ikke til den ønskede første El Clásico for Martin Braithwaite, som kom i en uheldig hovedrolle og som ikke blev afgørende i angrebet. Man må dog ikke glemme, at danskeren kun lige er kommet til klubben og kun har spillet 40 minutter i Barca-trøjen.